Срби продали би и рођену мајку !

Да смо ми Срби никакав народ знао сам од раније , али у то колика смо говна уверио сам се тек недавно . Колика смо говна најбоље се види на примеру напада од стране наших грађана на породицу Миладина Ковачевића . Наиме из наше земље породица Ковачевић добија велики број претњи смрћу ! Није тешко погодити ко то прети , то су ЛДП-еисти , ДС-овци и сви други који би за ЕУ продали и рођену мајку . Без икаквог размишљања да ли је овај несрећник био нападнут па је морао да се брани и да ли ће њему у Америци бити праведно суђено ( а очигледно је да неће чим му без доказане кривице нуде 12 година робије ) , ове ситне душе прете његовој породици , врше притисак преко медија , удружују се преко интернета и траже да Ковачевић буде изручен .Они сматрају да је овај случај срозао углед Србије у Америци и ЕУ и да због тога нећемо добити обећану економску помоћ. Будале , Србија нема никакав углед у Америци и ЕУ , врло брзо су ти идиоти заборавили ко нам стално ради о глави , ко нас је бомбардовао , ко је признао Косово , ко у задњих двадесет година систематски ровари против Србије . Разумем ја врло добро да су они сила и да неваља да их провоцирамо , али чак и мале земље морају да имају одређену границу након које треба рећи доста . Треба понекад пружити и отпор , јер што им више попуштамо , то они више од нас траже . Погледајте само хапшење Радована Карадџића , Србија тиме ништа није добила а Министри ЕУ су констатовали цитирам : “Политика условљавања Србије даје добре резултате ” . Па кад даје добре резултате логично треба је и наставити , јер мотка и служи да се магарац са њом бије . Но ова ситна грађанска боранија која се ништа и не пита није уопште опасна , јер крајњу одлуку ће ипак донети држава . А држава ће Миладина да испоручи , тачније продаће га за обећану Америчку помоћ .

Е то је оно што ми највише смета , постали смо просјачка нација која ништа не предузима у области економије већ само узима кредите у иностранству , очекује донације и помоћ. Е моје присталице лаког живота , не гради се економија испоручивањем (продајом ) својих грађана , већ радом и паметним развојем привреде .

 Од свих бљувотина и глупости које сам чуо , највише ми се згадила изјава једног од наше цењене господе аналитичара (који су изашли из нафталина захваљујући увлачењу власти у дупе ) : “Хапшење Хашког бегунца Радована Караџића је добра ствар за нашу економију ”. Изем ти и ову државу а и овај народ !

 

Миладин Ковачевић
Миладин Ковачевић