Како се праве бебе, хајде реци ми !?

Док је у нашој земљи  сексуално васпитање још увек табу тема, дотле је оно у западним земљама већ дужи низ година у оквиру школства. Тако рецимо у једном немачком уџбенику из "Seksuele opvoeding" (Сексуално васпитање), као одговор на питање како се праве бебе дате су следеће слике:

.

1.

2.

3.

4.

5.

 

6.

 7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

 

 

 

E књига: Радост секса-Алекс Комфорт

 Издавачев опис књиге:

Ова књига је светски бестселер, продат у око 10 милиона примерака, најпознатији приручник савременог света на тему успешних и испуњавајућих сексуалних односа, као врхунцу емотивног споја двоје блиских бића, којим веза љубавника превазилази чисто телесни контакт уживања и постаје префињено душевно јединство. Славећи секс као најузвишенији облик игре одраслих, Комфортов мудар и духовит текст омогућава паровима да заједнички развију и појачају свој сексуални живот, узимајући у обзир додатне савете за превазилажење присутног ризика AIDS-a. Ова западњачка "Камасутра" је богато илустрована са преко 100 љубавних положаја и техника.

Књига је на српском језику и можете је скинути овде:Радост секса вел. фајла 25,57 МВ

Jebanje!

 

 

 

Онанизам je природна човекова потреба

Док сам седео на тераси ( мада је сада већ помало и прохладно за то) чуо сам разговор двоjице једанаестогодишњака о дркању. Један од њих очигледно итекако има стажа у томе, а други је (био) неискусан . « Па како не знаш да га дркаш, узмеш га у руку када ти се дигне и вучеш кожицу горе, доле све док те не удари шок» поучавао  га  je искуснији друг. А након ове поуке «учитељ» му је  у детаље појашњавао како све може да се мастурбира, колико је то лепо радити а како је  још лепше ако се у току тога гледају порнићи или слике.  

То ме је насмејало, јер сам се сетио како сам још у основној школи у књизи: « Дечије болести» под одредницом «мастурбација» прочитао како се са њом почиње најчешће након информисања од стране пријатеља. Дечије болести, болест... замислио сам се зашто би то неко уопште звао болешћу, па то је сасвим природна и нормална ствар.Та помисао ме је подсетила на једну средњевековну књигу, у којој је писало да ће жени која  мастурбира испасти напоље материца (???!!) а да ће се мушкарцу који то практикује, осушити тестиси и спласнути снага тела. Занимљиво је приметити , како се и у двадесетом веку (Књига «Дечје болести» је штампана осамдесетих прошлог века)  мастурбација сматрала нечим болесним и ненормалним. А по већини психолога и лекара данашњице, мастурбација не само да није болест већ је и здрава! ( наравно ако се практикује умерено). Мастурбација је нешто што омогућава да се задовољи (смањи) сексуални нагон, као и да се задовоље неоствариве сексуалне жеље и фантазије. Мастурбација, тврде даље психолози, доводи до ослобађања од стреса и опуштања, тако да је људи практикују не само да би задовољили нагон већ и да би се ослободили агресивности и фрустрације. Неки лекари тврде како је умерени онанизам здрав по мушкарца јер редовно празни тестисе и на тај начин смањује вероватноћу појаве рака истих. Наравно увек има оних који мисле другачије, тако да постоје и доктори који заступају тезу да је онанија штетна по тестисе јер изазива механичка оштећења унутар њих. Стварно не знам ко је од њих у праву, али знам да сам већ увелико скренуо са своје првобитне замисли овог поста, па да се вратим на суштину...

 Ја нисам почео то да радим тако што сам за то сазнао од другова, па из радозналости решио да опробам и искусим. Пре се може рећи да сам дркање открио сам и то на сасвим случајан начин. Да ме жене узбуђују и привлаче али на некако другачији начин него дотад, открио сам већ са десет година. Тада би ми се већ редовно дизао на лепе и згодне девојке у које сам нетремце буљио док сам сатима листао кевине женске часописе. Сећам се да сам осетио како ме необично привлачи и узбуђује да им гледам ноге у црним најлонкама, стопала, стомак, груди, задњицу. Наравно пубертет ми је тада био тек у зачетку, тако да је требало да прође још годину дана па да откријем самозадовољавање. А десило се то сасвим случајно, једног пролећног послеподнева након повратка из школе, брљајући по ћалетовим каубојским романима налетео сам  на еротски роман. На насловној страни била је фотографија неке прелепе, голе плавуше а у самом роману биле су описане њене наводне секси авантуре. Сео сам на оближњи табуре и почео жудно да читам. Док сам читао не само да ми се дигао, већ сам почео полако и да га пипам. Осетивши да ми годи, да је лепо и да ме хвата нека милина наставио сам а остало је већ свима познато. 

Међутим чини ми се да је онанија била много безазленија у добу када сам ја био клинац. Тада ниси имао  кабловску и интернет, а сцену секса си могао да видиш једино на пар секунди у току гледања неког трилера. Данас сваки клинац захваљујући интернету може да без проблема скине не само тврде порниће већ и свакојаке друге болести и сексуалне перверзије.Онанија није болест и сигурно је да представља незаобилазну животну фазу али порнографија у потпуности може изопачити незрели дечји ум.  Слушајући ова два клинца како до детаља расправљају о којекаквим настраностима и перверзијама о којима сам ја у њиховим годинама могао само да сањам, схватио сам колико порнографија може бити погубна по ране пубертетлије. 

И на крају питање за читаоца, које је ваше мишљење о мастурбацији и да ли је жене мање упражњавају од мушкараца?  

                                                            Drkanje kurca

Fakes (fotomontaže) Jelene Janković i Ane Ivanović

Напомена: Ове слике су фотомонтажа!

Јелена Јанковић


Aна ИвановићАнимирани порно клипови

У Јапану је завладала нова сексуална помама, а то је гледање анимираних порно клипова.

Ови клипови су вешто анимирани, велике су резолуције, а по радњи и динамици нимало не заостају за својим филмским рођацима. У неким аспектима ови анимирани филмови чак и превазилазе класичан порнић, јер пошто су анимирани само је машта ограничење, па због тога у овим клиповима често се појављују натприродне силе и надљудско вођење љубави.

 Један овакав клип можете погледати овде:

 

Ј
Umemaro brought to you by Tube8

               

Јапански анимирани порно клип.

 

 

Еротски призвуци, порнографски садржаји

Ово што следи је превод (са енглеског) чланка јапанског чувеног писца Каору Ишикаве.У овом чланку Каору Ишикава, говори о структури и динамици еротских прича, о људској сексуалности, као и о будућности еротских прича.

Структура и динамика еротске приче

По мени написати добру еротску причу је права мајсторија. Добрих писаца еротских прича је веома мало, како међу професионалцима а тако и међу аматерима. Главна функција еротске приче јесте да речима изазива сексуално узбуђење, те према томе еротска прича мора бити написана тако да тачно погађа оно што читаоца узбуђује. Еротска прича мора бити пластична, узбудљива фантазија која садржи описе који дотичу скривене жеље и неодољиво побуђују на секс. Радњу еротске приче треба темпирати тако да се читаоц постепено уживљава и узбуђује, а максимум свога узбуђења треба да доживи негде при крају приче. Зашто је то тако? Ако у причи писац одмах пређе на сношај, његов читалац није довољно предходно узбуђен, јер и само ишчекивање сексуалног чина носи са собом одређено узбуђење. Задовољење жеље је много лепше ако се на њега мора мало и чекати, јер сексуално узбуђење се постепено, кумулативно развија, па ускраћивање задовољења повећава жељу.

Пошто текст не садржи визуелну информацију попут слике или филма, писац мора да у глави читаоца створи узбудљиву пластичну слику секса. У уводном делу, писац мора детаљно и пластично описивати као је до секса дошло, како је текла предигра, како су изгледала тела љубавника... На почетку приче пре сношаја , треба користити симболе који подсвесно асоцирају на секс, рецимо: " Прешла је босим ногама по тепиху " ; " Није имала гаћице " ; " Ознојила се од врућине " , "Била је обучена у пословни комплет " ; " Носила је црне секси чарапе " ; " Обукла је кратки тексас шорц испод кога није имала гаћице а затим је на босе ноге обула платнене патике " итд. Веома је важно на почетку добро одредити место на коме се секс одвија ( у шуми, на песку поред мора, у кади, на поду, на столу итд), начин на који су актери обучени, њихов физички изглед, начин на који се познају, њихов међусобни однос, као и њихове мисли, жеље или нагоне. Најчешће су овакви детаљи оно што читаоца највише пали, јер људи се обично ложе на одређене ситуације или ствари. Рецимо сама чињеница да се у причи помиње дивљи секс под забрањеним околностим, на одређеном месту и са одређеном особом, читаоца може узбудити. Рецимо људе који воле секс у природи, може невероватно узбудити радња која се одвија у шуми или ливади, на лишћу, у прашини  или трави (такозвани прљави дивљи секс). Људе који се ложе на униформу, може узбудити секс са стјуардесом или медицинском сестром.Фетишисте могу узбудити описи лизања женских стопала.Понекад је еротска прича у функцији задовољења неоствариве или забрањене сексуалне фантазије, такве су рецимо инцесне приче. Тематика еротских прича је веома широка и обухвата различите ситуације, људе и обрасце понашања. Неке од најчешћих тема јесу: секс са другом расом, садо-мазо (различити односи доминације-подређености), фетишизам ( најчешће фетиш према униформи, то јест маштање о сексу са особом која носи одређену врсту униформе), секс са особом одређене професије (рецимо са учитељицом, са камионџијом, са грађевинским радником, са шефицом итд.), секс на одређеним местима, хомосексуални односи, егзибиционизам, содомија (против природни блуд) , инцест итд.

У еротској причи веома је важно осетити прави тренутак када треба прећи на сношај. Понекад претерано уводно разрађивање радње, може довести до пада узбуђености читаоца а како његово узбуђење мора стално расти, веома је важно оценити прави тренутак када је фантазија довела до  напаљености довољне да се пређе на сношај.Сношај треба да буде детаљно и ласцивно описан, треба да буде динамичан, маштовит, у разним позама и ситуацијама. По мени описи треба да буду помало зачињени вулгарношћу, рецимо много је узбудљивије да му она каже :" јеби ме " уместо  " хоћеш ли да водимо љубав " , исто тако боље је рећи: " извадио је набрекли курац " уместо " набрекли пенис " , наравно треба имати праву меру како се не би запало у простаклук и баналност. Када је у току јебање, темпо читања, раст узбуђења и ток радње, треба да буду у ритму сношаја. Најпре полако, лагано а затим све брже и брже до самога врхунца. Врхунац узбуђења читаоца треба да се поклопи са оргазмом актера у причи. Максимум радње требало би поставити негде при крају приче , јер након достизања врхунца обично долази до пада узбуђења, па према томе даље разрађивање радње било би бесмислено. По мени, еротске приче се попут других врста еротике највероватније користе у служби мастурбације, па приликом њиховог писања треба водити рачуна да опис сношаја траје минимум онолико колико је читаоцу потребно да издрка (предпоставка већине еротских писаца је да читалац почиње са дркањем када почне сношај) .

 О будућности еротских прича

Еротске приче су пре осамдесетих биле веома популарне, а онда су их уништили порно филмови. Наиме 80-тих у комерцијалну употребу улазе видео рикодери, чијом употребом почиње златно доба порнића. Наравно пошто читање прича захтева одређени интелектуални напор, а већина људи више воли да пасивно примајући сексуални надражај празне главе издрка, еротске приче су отишле у прошлост.

Данас захваљујући интернету еротске приче доживљавају својевсну ренесансу. Наиме на интернету постоје велике базе еротских прича, а те базе су веома популарне. Велики успех еротских прича на интернету може се објаснити тиме што је њихово читање бесплатно, што су лако доступне, лако се претражују, њихов избор је веома велики и може да их пише свако. По мени велики број тих еротских прича (објављених на нету Н.П.) је обично смеће. Главни проблеми аматерских писаца еротских прича су :непознавање правилне динамике и структуре еротских прича, непознавање сексуалности људи, превелико инсистирање на сопственој фантазији без вођења рачуна о општим местима својственим свим људима, велика доза вулгарности, неспремност да се фабула развија, превелики акценат на механичком сексу без емоција.

Што се тиче професионалних писаца еротике, њих је све мање и мање из једноставног разлога што је економски неисплативо објављивати еротске романе. Знам веома велики број писаца који су се са писања еротике преорентисали на писање љубавних романа. За разлику од еротских, љубавни романи су исплативи. Такође сматрам да су новије генерације професионалних писаца еротике, веома лоше. Ако читате еротику неког младог писца, приметићете утицај порно филма, нема емоција, секс је механички, досадан и неинтригантан.

Еротске приче постоје од давнина, оне одражавају човеков огромни сексуални нагон и тежњу да се он обликује и изрази. На крају иако бројни фактори иду на штету ове врсте еротике, сматрам да ће еротске приче постојати све док буде човечанства, јер човекова жеља да речима изрази свој нагон је непролазна! 

jebi me !

Не волим перверзије

Јуче је мој дугогодишњи пријатељ цео дан причао о томе како је имао анални секс са својом девојком! Морам признати да сам био згађен јер по мени , третирати жену анално је нечиста ,погана и педерска ствар. Не волим перверзије , не узбуђују ме , а чак шта више могуће је и да их се грозим. Волим да са својом девојком водим љубав на класичан начин , да се волимо са пуно поштовања , нежности и осећања. Волим је и никада јој не бих тражио да ми попуши или нешто слично томе , јер бих је на тај начин опоганио и упрљао . После тога почео бих да на њу гледам као на курву , као на нешто нечисто. Моја девојка за мене није сексуални објекат , нешто што треба да задовољи моју жељу и прогута сперму .Она је једно дивно и нежно створење које заслужује сву пажњу , нежност и поштовање.

 Нажалост первезије данас постају сасвим уобичајна ствар међу младим људима . Млади се школују на порнићима , који их уче свему осим како се води љубав. Тако су предигра , нежни поглед , додир , мажење и пољубци заувек отишли у прошлост . Зато данас сви секс започињу пушењем курца , а завршавају га свршавањем у дупе. Данашњи млади се уче неморалу и разврату , са свих страна се бомбардују болестима и накарадностима које их све више воде ка неким наводним сексуалним слободама . Не воде их ка слободи већ ка пропасти , погледајте само статистике , погледајте колико је девојака абортирало пре 16 -сте године , колико је малолетних лица оболело од полних болести . Од данашњих девојака се систематски праве курве , трују их све врсте медија. Погледајте само данашње тинејџ серије и часописе и видећете да се тамо детету од 16 - година отворено говори како се пуши пенис , шта су то лубриканти и чему служе у току аналног секса . Друго данас су постале популарне такозване секс комбинације , ја нисам задрт човек и схватам да је данас сасвим нормално да девојка неуђе невина у брак али замислите каква ће она мајка и супруга сутра бити када се трпала са њих петнаест ! Али ово је тек почетак , педерастија , педофилија , содомија и друге перверзије тек долазе.

једење гована