Петак, Август 22, 2008

Не волим перверзије

Јуче је мој дугогодишњи пријатељ цео дан причао о томе како је имао анални секс са својом девојком! Морам признати да сам био згађен јер по мени , третирати жену анално је нечиста ,погана и педерска ствар. Не волим перверзије , не узбуђују ме , а чак шта више могуће је и да их се грозим. Волим да са својом девојком водим љубав на класичан начин , да се волимо са пуно поштовања , нежности и осећања. Волим је и никада јој не бих тражио да ми попуши или нешто слично томе , јер бих је на тај начин опоганио и упрљао . После тога почео бих да на њу гледам као на курву , као на нешто нечисто. Моја девојка за мене није сексуални објекат , нешто што треба да задовољи моју жељу и прогута сперму .Она је једно дивно и нежно створење које заслужује сву пажњу , нежност и поштовање.

 Нажалост первезије данас постају сасвим уобичајна ствар међу младим људима . Млади се школују на порнићима , који их уче свему осим како се води љубав. Тако су предигра , нежни поглед , додир , мажење и пољубци заувек отишли у прошлост . Зато данас сви секс започињу пушењем курца , а завршавају га свршавањем у дупе. Данашњи млади се уче неморалу и разврату , са свих страна се бомбардују болестима и накарадностима које их све више воде ка неким наводним сексуалним слободама . Не воде их ка слободи већ ка пропасти , погледајте само статистике , погледајте колико је девојака абортирало пре 16 -сте године , колико је малолетних лица оболело од полних болести . Од данашњих девојака се систематски праве курве , трују их све врсте медија. Погледајте само данашње тинејџ серије и часописе и видећете да се тамо детету од 16 - година отворено говори како се пуши пенис , шта су то лубриканти и чему служе у току аналног секса . Друго данас су постале популарне такозване секс комбинације , ја нисам задрт човек и схватам да је данас сасвим нормално да девојка неуђе невина у брак али замислите каква ће она мајка и супруга сутра бити када се трпала са њих петнаест ! Али ово је тек почетак , педерастија , педофилија , содомија и друге перверзије тек долазе.

једење гована

[Одговори]

ljudi su cudna stvorenja. samo toliko se moze reci. a sto se tinejdz magazina koji daju detaljna uputstva o lubrikatima, analnom sexu i o tome kako usnama navuci kondom na penis. no comment. nije da sam zatucana, ono, svako treba da uziva u onome u cemu uziva dok god to nikoga ne povredjuje... ali eto, malo je degutantno sto smo od penisa i zenskih grudi napravili bozanstva.

Comment by hyperblogger (08/22/2008 13:28)

Analac [Одговори]

Ma nisi ti probao analac .
Da si ga probao , drugačije bi mislio ! Nema ništa bolesno i perverzno u tome , to nije ponižavanje žene i iživljavanje . Svaka koja proba analac želeće ga obavezno i sledeći put.

Comment by DJORDJE (08/22/2008 13:47)

[Одговори]

Zadrt si i zaostao !!!

Comment by Dragoljub (08/22/2008 14:20)

Ni bolest ni perverzija [Одговори]

To o čemu ti govoriš , nije ni bolest a ni perverzija.

Ako budeš cupi samo klasično karo , naći će ona nekog drugog koji je mastovitiji u tome od tebe !

Comment by Dragan (08/22/2008 16:28)

Peder u srcu [Одговори]

Kad tako ne voliš one koji guze žene , kako li tek mrziš nas pedere .

Comment by PEDER (08/22/2008 16:53)

rascupana [Одговори]

pa malo te i podrzavam u svemu ovome...ima istine u tome sto pricas...ali i nemaju svi ista misljenja..ja sam probala i analan i nije nesto....malo je odvratno to sto se tvoj drug hvalio takvim stvarima to ipak treba biti neka intima...a ti uzivaj u onome sto volis i nemoj mnogo obracati paznju na komentare drugih ljudi...

Comment by rascupana (08/22/2008 19:22)

[Одговори]

Lepo je kada neko voli svoju devojku , na taj način.
Čisto i iskreno samo zbog nje same , a ne zbog seksa .

Comment by Lejla (08/25/2008 19:06)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме