Понедељак, Фебруар 09, 2009

Гимназијалци из осме...

Данас сам присуствовао заиста ружном догађају. Наиме када се враћам са посла, често пут скратим тако што прођем кроз парк Шумице. Тако и данас запуцах кроз парк и присуствовах следећој сцени. 

На једној од клупа ближе стази, водили су љубав двоје гимназијалаца из оближње осме. Он је седео на клупи а она га је зајахала и скакала по њему, повремено вртила боковима и у ритму набијања смешно млатила главом. Он је мало старији, а она је онако девојче од прилике 16, 17 година. У једном тренутку сасвим неочекивано приђе им оближњи пензионер и поче их критиковати, како су наркомани, развратници, аморални блудници, перверти, неконтролисане животиње.На те увреде младић нагло збаци девојку са себе и свучене тренерке крете ка старцу.Старац скамењен од страха није ни покушао да бежи док му се младић приближавао. Младић снажно замахну песницама и везаним ударцима удари старца у стомак и у чело, након чега се он стрмоглави на земљу.Док је старац немоћно лежао на земљи, обесни младић је са још увек дигнутим пенисом стајао  над њим и од беса урлао .Девојка је за то време устала, навукла гаће , закопчала панталоне и злокобно почела да сикће : "Удри дегенерика, удрииии га !!!!!!!". 

Младић се након тог хушкања   у потпуности избезумио, клекао је изнад старца и снажно га брусио  песницама. "Воајеру, мајку ти јебем матору, матора дртина а воајеришеш" :  сиктао је пенећи. Помислих да се умешам,  да помогнем пензионеру али се онда сетих да је против мене подигнута тужба због неке друге туче ( описана у предходном посту) , те да још један инцидент може по мене у законском смислу бити фаталан. И таман док ми је то пролазило кроз главу испред мене  бупну оно безобразно девојче и простреливши ме очима засикта : "Шта је торима, шта зијаш оћеш и ти" рече ми  подрхтавајући од беса . Нећу рекох, у великом луку је обиђох и наставих даље. А када мало  одмакох окретох се и угледах како младић ПИША по пензионеру који лежи на земљи. Е ту ми пуче филм, бацих актовку  и бесно потрчах на малог дрипца. Међутим псето мало, увидевши како бесно јуришам ка њему , схвати да је ђаво однео шалу, махнито скочи и не обазирући се на своју девојку седе на свој скутер и утече. А оно што је мене потом начисто фрапирало, јесте то што је оно девојче  тада хистерично почело урла на мене и пензионера, претећи како ће средити да нас убију, осакате, измрцваре и тако даље. 

 И мада сам био поприлично бесан реших да је употпуности игноришем, приђох старцу и подигох га са тла . Старац ме је љутито стрељао очима јер је највероватније сматрао да сам намерно пустио да га понижавају па тек онда кренуо у напад. Донекле ме и би стид пред њим, јер  испао сам егоиста,  да се не бих даље компромитовао пред законом пустио сам да га тумбају. На крају свега у себи помислих :"Ееее када ови сада овако млате старе, какви ли ће тек бити када ја оматорим"

E svasta [Одговори]

Ha ha, pukao sam od smeha dok sam čitao!

Comment by Damir (02/09/2009 19:28)

[Одговори]

Nije smešno...ružno je do bola i više, i dobro se pitaš na kraju...

Comment by sanjarenja56 (02/09/2009 19:48)

[Одговори]

jezivo.

Comment by domacica (02/09/2009 19:54)

[Одговори]

ovo je samo jos jedna slika nase stvarnosti...nazalost...grozno...

Comment by grlica (02/09/2009 20:05)

[Одговори]

A što ih je čiča uznemiravao.Da je gledao svoja posla i poštovao njihovu intimu ništa od gore opisanga nebi ni bilo.Svi ti stariji ljudi su isti, hoće da se za sve pitaju, da komanduju, da u svakoj čorbi budu mirodjija, donekle mi ga i nije žao!!!!

Comment by Vesna (02/09/2009 20:23)

[Одговори]

ostadoh nema.
jezivo.
trebalo je da odes u skolu i prijavis bilo kome to sto si video. ili u policiju.
!!!!!!

Comment by nastasja (02/09/2009 20:31)

[Одговори]

jbt u sta se deca pretvaraju
MONSTRUMI

Comment by nastasja (02/09/2009 20:32)

[Одговори]

Naravucenije price, gledaj svoja posla, u danasnje vreme si tako najsigurniji.

Comment by Nebojsa (02/10/2009 00:00)

Starkelje [Одговори]

Ma i treba te matore pogance išaketati, u svakoj čorbi bi oni da budu mirodjija, a pogotovu ako se nešto tiče mladih ... živi i pusti druge da žive....

Comment by Stasha (05/07/2009 14:49)

[Одговори]

svi ovde sazaljevaju "jadnog" starca, ali ti i onako usput daju savet da gledas svoja posla, jer ces u suprotnom sam biti kriv za ono sto ti se desi

pa da je i matori gledao svoja posla, nista od toga se ne bi ni desilo

Comment by pris0ner (06/07/2009 11:22)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме